Diner

Van 17.00 uur tot 19.30 uur kun je een tafel reserveren om te dineren. Deze tijden kunnen variëren gedurende voor-naseizoen.

 

Voorgerecht

Warm stokbrood met kruidenboter 4.75
Soep v.d. dag 4.50
Gebakken, gekruide champignons op toast 8.95
Runder carpaccio 9.95
Gerookte zalm carpaccio 9.95

Hoofdgerecht

Vegetarische dagschotel 16.50
Varkenshaas medallions 18.95
Saté van varkenshaas 19.95
Houthakkers-schnitzel XXL 300 gr. (!!) met spek en uien 19.25
Hollandse Runder Entrecote 21.25
Hollandse Runder Rib-eye steak 21.25
Hollandse ossenhaas van Graskoeien 26.50

4 gangen menu van de chef

Voorgerecht  
Hoofdgerecht - dagelijkse variatie  
Dessert  
Koffie met likeur 21.50

Bij het Hoofdgerecht serveren wij,

patat, groente en een aardappelvariatie.