Diner

Van 17.00 uur tot 19.30 uur kun je een tafel reserveren om te dineren. Deze tijden kunnen variëren gedurende voor-naseizoen.

 

Voorgerecht

Warm stokbrood met kruidenboter 4.95
Soep v.d. dag 4.95
Gebakken, gekruide champignons op toast 9.25
Runder carpaccio 10.75
Gerookte zalm carpaccio 10.75

Hoofdgerecht

Vegetarische dagschotel 16.25
Saté van varkenshaas 20.25
Houthakkers-schnitzel XXL 300 gr. (!!) met spek en uien 20.25
Hollandse Runder Entrecote 22.95
Hollandse Runder Rib-eye steak 22.95
Hollandse ossenhaas van Graskoeien 27.95

4 gangen menu van de chef

Voorgerecht  
Hoofdgerecht - dagelijkse variatie  
Dessert  
Koffie met likeur 22.95

Bij het Hoofdgerecht serveren wij,

patat, groente en een aardappelvariatie.