
Diner
Van 17.00 uur tot 19.30 uur kun je een tafel reserveren om te dineren. Deze tijden kunnen variëren gedurende voor-naseizoen.
Voorgerecht
Warm stokbrood met kruidenboter | 4.95 |
Soep v.d. dag | 4.95 |
Gebakken, gekruide champignons op toast | 9.25 |
Runder carpaccio | 10.75 |
Gerookte zalm carpaccio | 10.75 |
Hoofdgerecht
Vegetarische dagschotel | 16.25 |
Saté van varkenshaas | 20.25 |
Houthakkers-schnitzel XXL 300 gr. (!!) met spek en uien | 20.25 |
Hollandse Runder Entrecote | 22.95 |
Hollandse Runder Rib-eye steak | 22.95 |
Hollandse ossenhaas van Graskoeien | 27.95 |
4 gangen menu van de chef
Voorgerecht | |
Hoofdgerecht - dagelijkse variatie | |
Dessert | |
Koffie met likeur | 22.95 |
Bij het Hoofdgerecht serveren wij,
patat, groente en een aardappelvariatie.